Хірургічний центр «СІТІ ДОКТОР» отримав Ukrainian Business Award 2023

04 липня 2023

Хірургічний центр «СІТІ ДОКТОР» – це сучасний погляд на медицину в Україні, що об’єднує в собі високий сервіс, професіоналізм та якість. Ми втілили міжнародні стандарти у свою багаторічну практику та створили медичний заклад, який поєднує в собі багато галузей, має свою лабораторію та представляє багаторівневу діагностику для швидкого й точного лікування кожного пацієнта.

У своєму арсеналі ми маємо всі необхідні ліцензії та окремо облаштований поверх з операційними кімнатами, що дозволяють виконувати складну хірургію й забезпечувати пацієнтів максимально безпечною анестезією під контролем бригади спеціалістів з досвідом, знанням і відданістю своїй справі.

Ми витримали світову економічну кризу, масштабну пандемію ковіда та маємо на меті вистояти й під час війни російського агресора з нашою Україною. Ми боремося! Щодня. За життя цивільних і військовослужбовців, за здоров’я батьків і дітей.

Пишаємося, що цього року хірургічний центр «СІТІ ДОКТОР» приєднався до елітного списку переможців Ukrainian Business Award у категорії медичного бізнесу. Ця нагорода стала результатом нашої кропіткої праці – кожного лікаря, хто продовжував оперувати під час повітряної тривоги, та кожної медсестри, яка залишалася на своєму пості в умовах війни. Ми дійсно цінуємо отримання такого визнання й підтвердження довіри пацієнтів.

Ukrainian Business Award – це престижна нагорода, що відзначає внесок компаній у розвиток українського бізнесу та підтримки економіки нашої держави. Тому для нас ця нагорода є підтвердженням високого рівня професіоналізму й здатності всіх українців до досягнення виняткових результатів.

Дякуємо! Разом – вперед до нашої головної Перемоги!

Ставте ваші питання та записуйтеся на консультацію до клініки CitiDoctor за номером тел.: +38 044 333 48 85.

Долучайтеся до наших сторінок у соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб отримувати найсвіжіші новини й повідомлення про спецпропозиції.

 

 

Актуально для всіх

Запис на прийом до лікаря

Ваше ім'я

Ваш контактний телефон